Kunderne siger:

"En nem og effektiv måde at styre profilen i alle virksomhedens mails, samtidig med at vi kan indsætte nye budskaber med et enkelt klik."

Carsten Thybo - Direktør - Uddannelseshuset

"Vi er rigtig glade for mailsuit, der gør at vores mails bliver præsenteret flot og professionelt. Og så har vi samme markedsførings design på alt hvad der sendes ud af virksomheden."

Flemming K. Sørensen - Elektrokul A/S

Om os

Den Københavnsbaserede virksomhed mailsuit og mange års erfaringer inden for IT, salg og marketing danner grundlag for verdensnyheden inden for e-mailsignatur-marketing - løsningen hedder mailsuit. Vi har skabt mailsuit, fordi det er vores personlige erfaring, at mange virksomheder undlader at anvende deres primære kommunikationsform, e-mails, til at markedsføre virksomheden og produkterne samt at præsentere virksomheden flot, præsentabelt og ensartet i deres e-mails. Yderligere ved vi, at der anvendes alt for meget tid i IT-afdelingerne på at oprette og vedligeholde e-mailsignaturer i virksomheden. Professionelt ønsker mailsuit at være mere end en dygtig leverandør. Vores fokus er på at fungere som vores kunders rådgivere – og vi har en partnertilgang til enhver opgave.

mailsuit beskæftiger 10 personer med engagement, iver og en enestående fokus på at skabe værdi for vores kunder og samarbejdspartnere.

mailsuit blev grundlagt i 2009 af Claus Sibast og Thomas Bærnholdt, som i dag har ansvaret for den daglige ledelse.

Claus Sibast har en baggrund som partner og salgs-/marketingdirektør i internetudbyderen WEBPARTNER.
Claus var med til at grundlægge WEBPARTNER, som blev kåret til Danmarks bedste IT og Televirksomhed af Børsen og Computerworld 3 år i træk.

Administrerende direktør Claus Sibast
E-mail:

Thomas Bærnholdt har en baggrund som partner og udviklingschef i softwarevirksomheden Micromax.
Thomas har med sin baggrund skabt idégrundlaget for mailsuit ud fra mange års erfaring inden for udvikling og programmering i e-mailsystemer.

Teknisk direktør Thomas Bærnholdt
E-mail:

Vision

Vores vision er at være markedsledende og -førende på såvel nationalt som globalt plan og at være det første og mest naturlige valg inden for kategorien e-mailsignatur-marketing. Sammen med ambitiøse kunder vil vi løfte virksomhedskommunikation til et højere niveau.

Mission

Vores mission er at optimere anvendelsen af e-mailsignatur-marketing på en simpel og effektiv måde og at sikre, at vores kunder skaber tættere og mere rentable relationer med medarbejdere, kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Strategi

Strategien for at gennemføre missionen hviler på tre ufravigelige principper:

  • Vi sikrer vores omdømme i nationale og internationale virksomheder gennem de succeser og resultater, vi er med til at skabe for vores kunder.
  • Vores fokus på kundens verden og hverdag samt vores løbende produktudvikling sikrer, at vi sætter normen inden for kategorien e-mailsignatur-marketing.
  • Vores løsninger udgør altid den højeste kvalitet, fordi vores virksomhed fortsat vil fastholde og tiltrække nye kunder samt skabe værdi for den enkelte kunde ud fra behov og muligheder.