Kunderne siger:

"Endelig er det blevet muligt at sikre, at alle signaturer ser ens ud, når der sendes e-mails fra virksomheden."

Peder Andersen - Direktør - DIS Congress Service Copenhagen A/S

"Vi er meget tilfredse med brugen af mailsuit, det gør det nemt for os at holde en ens profil i alle mails. Ved brugen af deres support har vi oplevet en meget professionel tilgang til tingene."

Claus Kock Christiansen - FOCUS-EL

For IT-afdelingen

Med mailsuit kan I styre virksomhedens e-mailsignaturer centralt og via internettet. Det giver betragtelige ressourcebesparelser for IT-afdelingen og sikkerhed for, at e-mailsignaturer implementeres samtidigt og korrekt i hele virksomheden.

Vedligeholdelsen og implementeringen af e-mailsignaturer kan overlades til f.eks. salg eller marketing. Med mailsuit kan også ikke IT-kyndige medarbejdere udføre disse opgaver.

I skal ikke længere opdatere e-mailsignaturer manuelt på hver enkelt computer.

Salg og Marketing får et nyt og effektivt værktøj, der optimerer værdien og gennemslagskraften i virksomhedens e-mailkorrespondance. Samtidig får I garanti for et ensartet udtryk i alle sendte e-mails.

Oplev, hvordan noget, der tidligere kunne betragtes som en sur pligt for IT-afdelingen, pludselig bliver et nyt, spændende og anderledes værktøj, som salgs- og marketingafdelingen med glæde vil tage til sig og gøre til deres eget.

I kan komme i gang med det samme – I skal hverken installere programmer på serveren eller foretage ændringer i serverens konfigurationer med fare for tab af data-integritet eller nedgang i server-performance. IT-afdelingen behøver ikke involveres i installationen, og tilretninger og ændringer kræver ikke adgang til server eller andre kritiske databaser i virksomheden.

9 gode grunde til at anvende mailsuit

  • Nem implementering
  • Kræver ikke involvering af IT-afdelingen ved installation og drift
  • Kræver ingen serverinstallation
  • Kører ikke via eksterne mailservere
  • E-mailsignatur-skabelonerne testes løbende op mod nogle af de mest anerkendte spamfiltre for at sikre en fortsat 100 % performance
  • Kræver ikke Active Directory, OLE DB datakilder (som fx Access- eller SQL-databaser), Exchange public folders el. lign.
  • Opererer helt uafhængigt af ind- og udgående mailservere og fungerer med POP3, IMAP, Exchange etc.
  • Ensretter virksomhedens visuelle identitet
  • Fungerer/Styres via brugervenligt webbaseret kontrolpanel.

Se alle fordelene her »