Kunderne siger:

"Vi er rigtig glade for mailsuit, der gør at vores mails bliver præsenteret flot og professionelt. Og så har vi samme markedsførings design på alt hvad der sendes ud af virksomheden."

Flemming K. Sørensen - Elektrokul A/S

"En nem og effektiv måde at styre profilen i alle virksomhedens mails, samtidig med at vi kan indsætte nye budskaber med et enkelt klik."

Carsten Thybo - Direktør - Uddannelseshuset

For IT-afdelingen

Med mailsuit kan I styre virksomhedens e-mailsignaturer centralt og via internettet. Det giver betragtelige ressourcebesparelser for IT-afdelingen og sikkerhed for, at e-mailsignaturer implementeres samtidigt og korrekt i hele virksomheden.

Vedligeholdelsen og implementeringen af e-mailsignaturer kan overlades til f.eks. salg eller marketing. Med mailsuit kan også ikke IT-kyndige medarbejdere udføre disse opgaver.

I skal ikke længere opdatere e-mailsignaturer manuelt på hver enkelt computer.

Salg og Marketing får et nyt og effektivt værktøj, der optimerer værdien og gennemslagskraften i virksomhedens e-mailkorrespondance. Samtidig får I garanti for et ensartet udtryk i alle sendte e-mails.

Oplev, hvordan noget, der tidligere kunne betragtes som en sur pligt for IT-afdelingen, pludselig bliver et nyt, spændende og anderledes værktøj, som salgs- og marketingafdelingen med glæde vil tage til sig og gøre til deres eget.

I kan komme i gang med det samme – I skal hverken installere programmer på serveren eller foretage ændringer i serverens konfigurationer med fare for tab af data-integritet eller nedgang i server-performance. IT-afdelingen behøver ikke involveres i installationen, og tilretninger og ændringer kræver ikke adgang til server eller andre kritiske databaser i virksomheden.

9 gode grunde til at anvende mailsuit

  • Nem implementering
  • Kræver ikke involvering af IT-afdelingen ved installation og drift
  • Kræver ingen serverinstallation
  • Kører ikke via eksterne mailservere
  • E-mailsignatur-skabelonerne testes løbende op mod nogle af de mest anerkendte spamfiltre for at sikre en fortsat 100 % performance
  • Kræver ikke Active Directory, OLE DB datakilder (som fx Access- eller SQL-databaser), Exchange public folders el. lign.
  • Opererer helt uafhængigt af ind- og udgående mailservere og fungerer med POP3, IMAP, Exchange etc.
  • Ensretter virksomhedens visuelle identitet
  • Fungerer/Styres via brugervenligt webbaseret kontrolpanel.

Se alle fordelene her »