Kunderne siger:

"En nem og effektiv måde at styre profilen i alle virksomhedens mails, samtidig med at vi kan indsætte nye budskaber med et enkelt klik."

Carsten Thybo - Direktør - Uddannelseshuset

"Vi er meget tilfredse med brugen af mailsuit, det gør det nemt for os at holde en ens profil i alle mails. Ved brugen af deres support har vi oplevet en meget professionel tilgang til tingene."

Claus Kock Christiansen - FOCUS-EL

Spørgsmål og svar

 1. Hvordan virker mailsuit?
  mailsuit er et lille program som installeres på hver enkelt computer. Når de enkelte brugere har fået installeret mailsuit styres indholdet af de enkeltes e-mailsignaturer centralt fra et brugervenligt online kontrolpanel "Mit mailsuit". Det tager kun ca. 10 min at installere mailsuit og kræver ingen serverinstallation eller IT kyndighed.
 2. Hvad koster mailsuit?
  mailsuit er en abonnementsbaseret løsning som koster fra kr. 45,- pr. mdr. som inkluderer alt fra specialdesign af e-mailsignatur, løbende opdateringer og fri support.
  mailsuit er en løsning til markedsføring og profilering af virksomhedens, produkter og ydelser. I forhold til at anvende markedsføring via det trykte medie eller andre online medier er det et relativt billigt værktøj. Og så giver det målbare resultater i form af flere klik på websiden fra link som bla. registreres i "Mit mailsuit" samt konkret mersalg i form af en effektiv markedsføring af konkrete produkter og ydelser.
 3. Er der sikkert at anvende mailsuit?
  mailsuit installeres på den enkelte brugers computer, som er fuldstændig lige så godt beskyttet som, hvis mailsuit ikke var installeret.
 4. Hvem kan anvende mailsuit?
  mailsuit kan anvendes af alle typer virksomheder som anvender Microsoft Outlook når de sender e-mails. mailsuit udvikles løbende til andre e-mailsystemer til Mac, G-mail, Thunderbird mv.. Tilmeld dig vores nyhedsbrev såfremt du vil høre nærmere når vi understøtter ander typer e-mailsystemer end Microsoft Outlook. (klik er)
 5. Hvorfor skal vi anvende mailsuit?
  mailsuit er en ny, nem og effektiv måde at markedsføre din virksomhed. Det er billigt i forhold til andre måder at markedsføre en virksomhed og så ser det flot ud når virksomhedens ansatte sender e-mails.
  E-mails er i dag den mest anvendte kommunikationsform og de fleste virksomheder kender til irritationen ved at e-mailsignaturen enten ikke er ens i virksomheden, at IT skal bruge tid på denne opgave. mailsuit løser begge udfordringer og samtidig har salg- og marketing et nyt redskab til at skabe merværdi i virksomheden.